keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Kuka on Hannabella?

Hei!

Olen myös oikealta nimeltäni Hannabella ja vaikutan Kaakkois-Suomessa pikkukaupungissa, katukuvan väriläiskänä ihastuttaen ja vihastuttaen ylväällä ryhdilläni ja kyvylläni kantaa itseni. Ikää löytyy kaksikymmentä ja plus, vaikkeivät ikävuodet näy päälle. Koulutukseltani olen asiakaspalvelun ja markkinoinnin koulutusohjelmasta vuonna 2009 valmistunut merkonomi. Minuun voi törmätä muun muassa Finfanfunissa, Irc-galleriassa ja Fintagessa. Olen sanataiteilijatar ja synkesteetikko, joka aikoo nähdä vielä jonain päivänä nimensä kirjojen kansissa. Pääni on tulvinut lapsesta lähtien fiktiivisten henkilöiden käymästä dialogista ja kohtauksista, mutta vei hyvin kauan että opin siirtämään vuoropuhelut ja kohtaukset paperille siten että kirjoitelmat etenevät loppuun asti. Pelkkä haaveilu ei ihan kuljeta kirjailijaksi haluavaa päämääräänsä, niinpä on puurrettava ahkerasti aina vain parempiin suorituksiin tähdäten, hänen on oltava paksunahkainen, kyettävä ottamaan kritiikkiä vastaan ja luetettava myöskin omaan näkemykseensä. (Siitä ei tule mitään että tekee radikaalisti muutoksia kirjoitustyyliinsä nuollakseen muiden jalkoja niin kuin jotkut finiläiset).

Kirjoittamisen lisäksi aktiviteetteinani ovat lukeminen (kirjojen ja kirjoitussivustojen originaalien ja fan fictionin), valokuvaus, vanhojen elokuvien katselu (ei seitsemänkymmentäluvun elokuvia uudempia), eri aikakausien historian tutkiminen. Nuo sydäntäni lähellä olevat aikakaudet ovat renessanssi, barokki, rokokoo, luvut neljäkymmentä, viisikymmentä ja kahdeksankymmentä eniten läheisemmästä historiasta. Kävin viikoittain aikuisbaletissa (klassisen baletin alkeet) elokuusta 2012 huhtikuuhun 2013. Balettiharrastus on jäänyt kahtena syksynä väliin, edellisenä syksynä terveydellistä syistä ja tänä syksynä täyttyneestä ryhmästä johtuen. Perjantaisin käyn body baletissa jumppaamassa balettiliikkein – mikäli laiskamato ei puraise.

Suosikkigenrejäni sanataiteessani on erisävyinen draama, musta huumori ja erotiikka/ eroottinen lataus. Klassinen kauhu on alkanut viehättää hivenen, vaikken usko sen muuttuvan suosikkigenrekseni. Teksteissäni on enimmäkseen het-parituksia, satunnaisesti femmeä. Olen kirjoittajahistoriani aikana käyttänyt eniten Aurinkohoviin sijoittuvan RPF:n sekä Harry Potter- ja Twilight-fanifiktion kynäilemistä väylänä valmentautua kirjailijan uralle. Luettuani Jean Raben (yksi Dragonlance-kirjailijoista) Viides aika -sarjan hurahdin Dragonlanceen voimakkaammin kuin Harry Potteriin.

Kirjallisia esikuviani ovat Alexandre Dumas vanhempi, Agatha Christie, Sergeanne Golon ja Georgette Heyer. Kaikki neljä kynäilivät laadukasta tekstiä, jonka lukeminen ei ole missään vaiheessa tylsää, ja heidän kaikki henkilönsä ovat laatutyötä. Pienenpienissä osissa olevat sivuhenkilötkään eivät tunnu lisärekvisiitalta.

Tervetuloa sanataiteeni, kirjallisuushöpinöideni ja työpäiväkirjani pariin. :)

Viihtyisiä lukuhetkiä toivottaen,
Hannabella


 
J.K. Tarkoituksenani olisi ollut jatkaa bloggeraktivoiduttuani kirjallisuusblogin pyöritystä remontoidussa Baroccon salongissa. Unohdin sen blogin ja toisen sähköpostiosoitteeni, joten oli tehtävä uusi blogi. Kierrätän häikäilemättömästi vanhat, mutta kierrätyskelpoiset blogipostaukset ensi alkuun pyrkien julkaisemaan sekaisin vanhaa sekä uutta materiaalia. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti