tiistai 17. helmikuuta 2015

Mizuage


Rating: lievä K-15 seksuaalisen sisällön tähden
Pairing: Kayoko/Pääjohtaja X


Maiko Kayoko olisi tuntenut olevansa sivustakatsoja. Jollei hän olisi tuntenut lievästi repivää kipua miehen työntöliikkeiden takia, niitä myötäilevä tyttö olisi voinut olla joku toinen, joka vain sattui olemaan Hayao Kayokon kaksoisolento.

Oli Kayokon mizuage. Hän koki sen puolessa välissä kolmeakymmentä olevan liikemiehen kanssa. Kayokon oli myönnettävä olevansa tuurihaukka saatuaan kiinteävartaloisen, hauskannäköisen ja miellyttävän miehen mizuageasiakkaakseen. Yhtä hyvin hänen asiakkaanaan, huohottamassa levitettyjen reisien välissä voisi olla kuuttakymmentä lähestyvä vastenmielisen näköinen mies. Hänellä ei olisi mitään sanottavaa sellaisesta asianlaidasta. Mizuage oli eniten tarjoavan. Sitä ei koettu haavemiehen kanssa.

Tilanne päättyi kahden ruumiin erkaantumiseen. Kayoko jäi huoneeseen kokemuksesta hämillään miehen mennessä kylpemään. Hänen vanhemman sisarensa Miyokon vaivaantuneeseen sävyyn pitämä valistus ei ollut valmistanut häntä tähän siirtymätapaukseen. Miyoko oli kertonut mitä ”mies ottaa naisen omakseen” tarkoitti. Mizuage oli naisen ensimmäinen kerta, joka teki usein kipeää. Vanhempi sisar ei ollut kertonut tarkemmin, millaista mahdollinen kipu olisi.

Maikon mizuagesta oli maksettu neljätuhatta jeniä. Hinta oli Kayokon mielestä korkea ottaen huomioon tilanteen; hänhän oli vain maannut jäykkänä ja ylen hermostuneena futonilla. Niin tietämätön kuin hän olikin miehen ja naisen suurimmasta läheisyydestä geishakokelas tiesi miesten ostavan mizuageja nauttiakseen. Pääjohtajan hyväilyillä ja suudelmaripotuksilla lienee ollut tarkoituksensa, mutta neito ei ollut tajunnut sitä. Ne vain olivat tehneet hänen olonsa oudommaksi. Pääjohtaja oli kyllä kertonut mitä maikon oli tehtävä; levitettävä reitensä, koetettava rentouttaa lihaksensa ja myötäiltävä hänen lantionsa liikkeitä. Tyttö oli tehnyt niin kuin sanottiin purren alahuultaan, jottei älähtelisi yhtenään kivusta tuntiessaan jonkun repeävän jalkovälissään.

Pääjohtaja kiitteli Kayoko-sania. Tokkopa tämä oli ollut todella tyytymätön. Geishakokelas uskoi vakaasti herran nauttivan enemmän kokeneen ja himokkaan naisen kanssa makaamisesta. Maikot eivät tainneet olla innokkaimpia ja taitavimpia vuodekumppaneita. Siinä futonilla lojuessaan Kayoko ajatteli ettei se, joka pyysi suuria summia mizuagen tapaisista turhanpäiväisyyksistä ollut typerys. Maksaja oli ainoa pölkkypää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti